Barcelona Building Construmat 2017

Ahir dia 26 de Maig va concloure el Saló Barcelona Building Construmat. Aquesta 20ª edició va apostar per la innovació com a clau per al futur. El Saló va es va dividir en quatre grans blocs: Industry, Talks, Furure i Meetings.

Han estat quatre dies de posada en comú de coneixements sobre construcció, i una oportunitat de conèixer empreses, projectes, propostes, innovacions i avenços del sector. Quatre dies en un espai on descobrir, reflexionar, debatre i compartir amb altres experts de la construcció sobre temes actuals, i també, especialment, sobre projectes i innovacions per al futur.

L’aposta per la innovació es va centrar en impressores 3D, drons, biomaterials, maons reciclats, nous sistemes productius i de gestió com per exemple el IBM, però a l’hora sense oblidar les empreses tradicionals, que tenien el seu espai per a promocionar productes i fer contractes professionals.

La innovació també va tenir cabuda en xerrades i projectes que donen resposta a temes que actualment ens preocupen a tots, com la sostenibilitat i medi ambient, i les habitatge socials.

Les dades estadístiques d’aquesta edició han estat molt favorables. Constumat va incrementar en un 33%, respecte el 2015, el nombre d’empreses expositores, suposant un total de 800 marques. També hi ha hagut un increment de professionals visitants, així com també de la qualitat d’aquests i la seva internacionalitat.

Kit Digital
Scroll al inicio
Ir al contenido